• Norsk Matematikkråd

Forsmak til årsmøtet 24.-25. september

Her kommer en liten forsmak om temaene til årsmøtet 24.-25. september (husk at møtet vil gå kun digitalt, fra 9 til 12), i tillegg til de vanlige sakene som årsberetning og valg.

Torsdag 24. blir det presentasjon av årets Homboeprisvinneren Anne Seland.  Så har vi en preliminære rapport om MatRIC-NMRs undersøkelse om aktiv læring. 

Deretter, en sesjon om digital matematikkundervisning og læring, sett fra studentenes og undervisernes perspektivet.

Fredag 25. blir en presentasjon om årets Abelprisvinnerne, så har vi om digital tracking og om modellering av Korona (yep, her også!), og om arbeidet med kalibrering av forkunnskapestesten fra papir til digitalt.

Det formelle med møtet avsluttes rundt kl 12, men vi vil holde den digitale rom åpent noe lengre for “digital sosialisering”.

Det har vært en del interesse (også utenfor NMR) om programmet. Styret jobber for at deler av programmet kan streames/være åpen.

Mer info, dokumenter og detaljert program, samt lenke til årsmøtet, kommer i god tid før årsmøte!124 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Forkunnskapstesten 2020

Matematikkrådet kjører forkunnskapstesten i matematikk i starten av høstsemester 2020. Årets forkunnskapstest utføres i år kun digitalt i nettskjema.uio. Testen kan gjennomføres både on og off campus